Find en rapport:

Se kronologisk liste over SFI's rapporter » 

SØG I SFI's RAPPORTER

Bestil rapporten
De trykte rapporter kan købes ved at følge bestillingslinket fra den enkelte rapport til SFI's webshop.  Du kan også her gå direkte til webshop-boghandlen », hvor alle de de nyeste rapporter kan købes. Alle vores trykte rapporter kan også bestilles gennem boghandelen.

Download
Nogle af SFI's rapporter findes kun som pdf-filer (netpublikationer) til gratis download.

Det gælder for alle SFI's rapporter udgivet siden 1995, at de kan downloades gratis i en pdf-version. Ældre rapporter forefindes i enkelte tilfælde også til download, og ellers kan de bestilles til lån ved henvendelse til dit lokale bibliotek

Læsning af SFI's rapporter som pdf-filer kræver Acrobat Reader. Hent den gratis her.

RSS-feed om SFI-rapporter » 

Om SFI's rapporter
De flleste af SFI's rapporter udkommer som bøger, der kan købes. Alle SFI-rapporter udkommer også som pdf-filer, der kan downloades gratis.

Rapporterne er resultatet af en forsknings- eller udredningsopgave, hvor den forskningsmæssige kvalitet er i top. Rapporterne kvalitetssikres af husets egne eksperter, af en følgegruppe af fagfolk med specielt kendskab til området samt af en såkaldt referee - en anerkendt ekspert på området. Læs mere om kvalitetssikringen »

Er rapporten udsolgt?

Ældre udgivelser er ofte udsolgt og ikke mulige at downloade. Benyt da bibliotek.dk og bestil rapporten til udlån.

Se liste med ældre rapporter fra 1958 til 2004 » (uden links)

Om PDF-filer

Du skal bruge Acrobat Reader for at downloade SFI's rapporter og arbejdspapirer. Har du en ældre version kan det godt give problemer. Hent den seneste version gratis fra Adobes hjemmeside.

Tilgængelighed
Få teksten læst op »
Læs mere om hjemmesiden »

   23-02-2015