SFI og KORA er fusioneret. Vores nye navn er
VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.
Se mere på vive.dk

Artikler

Bedre end Google

Del

SFI Campbell har udviklet en liste over internationale sites, der kan være en hjælp til at besvare ”hvad virker”-spørgsmål. Sitelisten er en hurtig indgang til information og er mere anvendelig, mere kontrolleret og mere gennemsigtig end fx en søgning ved hjælp af Google.

SFI Campbell har udviklet en liste over internationale sites, der kan være en hjælp til at besvare ”hvad virker”-spørgsmål.

Formålet med kortlægningen af internationale sites er at levere en overskuelig liste over internationale hjemmesider, der kan bruges i søgningen efter relevant, forskningsbaseret input. 

Endvidere er det sitets opgave at levere relativt overordnede dataindgange. Den meget specialiserede viden om specifikke problemstillinger kan ikke erstattes af dette kortlægningssite. Derimod er sitet et supplement til den eksisterende viden.

Sitelisten er en hurtig indgang til information og er mere anvendelig, mere kontrolleret og mere gennemsigtig end fx en søgning ved hjælp af Google.

Listen indeholder sites, hvor viden inden for en problemstilling er afsøgt, vurderet og sammenfattet systematisk. De fleste sites på listen benytter gennemsigtige kvalitets-vurderinger af deres indhold, og til hvert site har SFI Campbell skrevet et par ord om sitets anvendelighed.

Listen indeholder 26 sites med relevans for det sociale område - heraf er 13 af meget høj kvalitet. 

Søg på sfi.dk