SFI og KORA er fusioneret. Vores nye navn er
VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.
Se mere på vive.dk

Nyheder

Velkommen til SFI’s nye hjemmeside

Del

Vi har givet SFI’s hjemmeside et løft, som vi håber, gør den bedre til at møde brugernes behov. Det skal være let at finde viden om velfærd på sfi.dk, både når det drejer sig om fx at finde bestemte publikationer eller forskere, og når det drejer sig om at orientere sig inden for forskellige emner på velfærdsområdet. Og så skal sfi.dk kunne bruges, uanset om du sidder ved en pc eller med din tablet eller smartphone.

Rigtig mange brugere af sfi.dk søger en bestemt SFI-rapport eller ønsker at finde en forsker med viden om et bestemt emne. Det kan også ofte være, at besøget på hjemmesiden er for at orientere sig i, hvilke arrangementer der er i kalenderen, eller hvilke projekter der er under udarbejdelse.

Søgefelt, menu og emner

Et centralt søgefelt og en menu med indgang til publikationer, projekter, medarbejdere og arrangementer skal hjælpe brugerne til hurtigt af finde oplysninger.

Vi har inddelt viden i emner, så det bliver lettere at orientere sig i det, man er interesseret i. Og du vil også hurtigt kunne finde oplysninger om, hvad vi kan tilbyde af opgaveløsninger, og om vores organisation.

Version 1.0 - vi bygger videre

Vi lancerer den nye hjemmeside trinvis. Det betyder, at du stadig i en peroide vil møde indhold i det gamle layout, fx på den engelsksprogede udgave af sfi.dk og på flere projektsites.

Det kan sikkert heller ikke undgås, at der i startfasen vil være småfejl og indhold, der skal justeres. Vi håber, at I som brugere vil bære over med det og hjælpe os med at gøre os opmærksomme på, hvor hjemmesiden eventuelt har fejl eller mangler. 

 

Kontaktperson

Carsten Wulff

Webmaster
Telefon 33 48 09 19 E-mail caw@sfi.dk

Søg på sfi.dk