SFI og KORA er fusioneret. Vores nye navn er
VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.
Se mere på vive.dk

Presse

Mødrehjælpen får pris for videnssbaseret praksis

Del

Mødrehjælpen får SFI’s jubilæumspris 2014. Mødrehjælpen får prisen for at kvalificere sit arbejde med forskningsbaseret viden og på den måde sikre en mere solid og underbygget indsats for børn og forældre.

SFI’s jubilæumspris, der er på 25.000 kr., gives til en person, en gruppe af personer eller en organisation, der på velfærdsområdet har ydet en særlig fortjenstfuld indsats for at forskningsbaseret viden bliver omsat til konkret brug i socialfaglig praksis. 

SFI’s bestyrelse har besluttet, at jubilæumsprisen 2014 skal gives til Mødrehjæl-pen. I begrundelsen hedder det bl.a.:

”Mødrehjælpen har formået at skabe et unikt kredsløb mellem at inddrage forskningsmæssig viden, bruge den til udvikling af dokumentationen og samtidig bruge dokumentationen som dialogredskab med borgerne. Denne brug af forskning og dokumentation er eksemplarisk. De gør kolde hænder varme!”

Prisen glæder formanden for Mødrehjælpens hovedbestyrelse Elin Schmidt:

”Jeg er stolt af, at Mødrehjælpen er modtager af SFI’s Jubilæumspris 2014. Det er en stor anerkendelse af vores tilgang i den sociale indsats, og jeg håber, at prisen kan være med til, at flere får øjnene op for, at en evidensbaseret tilgang til sociale indsatser skaber bedre resultater,” siger Elin Schmidt, formand for Mødrehjælpen. 

Det er tredje gang, at SFI’s jubilæumspris uddeles. I 2010 blev den tildelt cand.soc. Winnie Kjærsdam, og i 2012 gik prisen til centerchef Preben Siggaard.

Kontaktperson

Mads Høg

Kontaktperson
DIREKTE E-MAIL

Søg på sfi.dk