SFI og KORA er fusioneret. Vores nye navn er
VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.
Se mere på vive.dk

Omsætning af forskningsviden

Del

SFI's forskere er en aktiv del af det internationale forskersamfund og publicerer løbende i danske og internationale forskningstidsskrifter. For at sikre, at de internationale forskningsperspektiver også bliver tilgængelige og anvendelige for fagfolk og beslutningstagere, arbejder vi løbende på at omsætte forskningsviden til konkrete, dansksprogede artikler, som er relevante for det danske velfærdsområde.

News Briefs om videnskabelige artikler

I vores News Briefs trækker vi de centrale læringspunkter ud fra SFI-forskernes videnskabelige artikler og præsenterer dem i et format, der gør det let for fagfolk at få et overblik og inddrage forskningsresultaterne i deres arbejde. Se et par eksempler på News Briefs herunder (pdf åbner i nyt vindue):

SFI-temaer giver overblik

I SFI-temaer giver vores forskere et samlet overblik over forskningsviden på et specifikt område. SFI-temaerne er typisk lidt længere artikler på 8-10 sider, som fører læseren hele vejen rundt om en problemstilling og præsenterer hvad vi ved med sikkerhed, og hvor der er videnshuller. Se et par eksempler på SFI-temaer herunder (link åbner i nyt vindue):

Søg på sfi.dk